Beyoncé is dinsdag bevallen van tweeling

Bron © E, US Magazine

Foto: AFP

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, is Beyoncé dinsdag in een ziekenhuis in Los Angeles bevallen van haar tweeling. Dat melden de websites E en US Magazine.

Jay-Z en Blue Ivy (5) zouden dinsdag gespot zijn in het ziekenhuis. Het geslacht van de tweeling is nog niet geweten. Wel zagen getuigen afgelopen vrijdag een vrouw wandelen met een boeket roze, paarse en blauwe bloemen, samen met twee grote babyvoeten. Ook zou ze twee ballonnen bij zich gedragen hebben waarop ‘Baby Boy’ en ‘Baby Girl’ geschreven stond.

LEES OOK. Beyonce is zwanger, en goede dingen komen nooit alleen

Op het kaartje dat bij de bloemen zat, zouden bovendien de initialen “B+J” geschreven zijn: Beyoncé en Jay Z.

Ondertussen werd het nieuws al bevestigd door Mathew Knowles, de vader van Beyoncé en dus de kersverse opa. Hij stuurde een tweet de wereld in met de aankondiging dat de tweeling er eindelijk is. Dat Beyoncé zelf nog geen foto op Instagram heeft gedeeld van de pasgeboren baby's zou volgens entertainmentwebsite TMZ wel eens iets te maken kunnen hebben met het gerucht dat er complicaties zijn opgetreden. Er zou "een klein probleem" opgedoken zijn bij de tweeling en waarschijnlijk verblijven ze daarom al bijna een week in het ziekenhuis. 

Beyoncé (35) kondigde in februari aan dat zij en haar man Jay Z (47) een tweeling verwachtten. “We willen onze liefde en ons geluk delen”, klonk het toen via Instagram. Het eerste dochtertje van de 35-jarige zangeres en haar echtgenoot Jay Z, Blue Ivy, zal er nu dus twee broertjes of zusjes (of een broertje en een zusje) bij krijgen.

 

 

5-jarig dochtertje bij de bevalling!?

De tweeling is niet het eerste kindje van de 35-jarige popster en de 47-jarige rapper. Ze hebben samen al een dochtertje, Blue Ivy, dat ondertussen 5 jaar oud is. Beyoncé heeft voordien ook één miskraam te verwerken gekregen.

“Omdat ze niet wilden dat hun dochter zich buitengesloten zou voelen door de komst van de twee kindjes, wil het koppel dat het meisje aanwezig is in de verloskamer”, schreef Daily Mail. Zij zou het hele gebeuren mogen meemaken in haar eigen verpleegsteroutfitje, zodat het een “bijzonder familiemoment” zou zijn. Of dat gerucht ook waarheid is geworden, is nog niet bekend.

Iconische aankondiging

Op 1 februari 2017 stuurde Queen B. Beyoncé een legendarische zwangerschapsaankondiging de wereld in. De iconische foto in toonde Beyoncés bolle buik, een lingeriesetje en een sluier.

 

 

Beyoncé is dinsdag bevallen van tweeling
Jay-Z, zijn dochtertje Blue Ivy en hoogzwanger Beyoncé Foto: AFP
Door jdb,mrra