Nu al de ster van de modeweken: Kaia Gerber, zestien en dochter van een topmodel

Foto: Isopix

Zestien is ze nog maar pas, maar onder meer 'oude rotten' in de modellenwereld Kendall Jenner en Karlie Kloss voelen zich nu al een beetje door Kaia Gerber bedreigd. Dat is geen toeval, ze erfde haar looks van mama Cindy Crawford en ze mocht tijdens haar debuut in de New York Fashion Week al meteen shows lopen voor enkele grote namen.

Kaia Gerber en Kendall Jenner zijn in het dagelijkse leven vriendinnen van elkaar, maar die laatste heeft in een interview met Love Magazine wel toegegeven dat ze Kaia als een van haar grootste concurrenten voor de toekomst ziet. "Ze wordt nog steeds mooier, iets waarvan ik dacht dat het niet meer mogelijk zou zijn. Weet je, we proberen allemaal zoveel mogelijk jobs binnen te halen voor zij echt aan de slag gaat. Als dat eenmaal zo ver is dan zullen we allemaal bankroet gaan", klinkt het.

Ook collega Karlie Kloss liet aan de vooravond van de modeweek in New York al optekenen dat zij in de tiener iemand ziet "die als een wervelwind de modewereld zal veroveren". En het lijkt erop dat de dochter van Cindy Crawford en Rande Gerber al aan haar missie is begonnen.

Zo liep ze bij haar debuut in een modeweek al meteen in vier grote shows mee: bij Calvin Klein, ze mocht openen bij Alexander Wang, speelde een stoere biker chick bij Rihanna's Fenty by Puma en was ook te zien bij Coach. De weg naar de status van 'supermodel', de term die onder andere voor haar mama Cindy werd gelanceerd, lijkt in elk geval open te liggen.

 

 

FENTYXPUMA! no one does it like you @badgalriri, the coolest ever.

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

 

 

@coach

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

 

Door flb