Zo decadent ziet de duurste donut ter wereld eruit

Foto: Shutterstock

Er bestaan donuts in alle maten, smaken en gewichten, maar zo decadent hebben we ze zelden gezien. De duurste donut ter wereld zal te zien zijn in een Amerikaanse realityserie waarin een exclusieve kijk wordt gegeven in het leven van superrijke mensen, is omhuld met goud en wordt aan huis geleverd in een Rolls Royce.

'Secret Lives of the Super Rich' is een populaire Amerikaanse realityreeks die een inkijk geeft in het leven en in de villa's van superrijken. Op de Instagram-pagina van het programma wordt een donut gedeeld die de duurste ter wereld wordt genoemd.

De 'Golden Crystal Ube' werd gemaakt in opdracht van de Manila Social Club in Miami en is een en al decadentie. Het deeg en het glazuur worden op smaak gebracht met Crystal Champagne, en de donut wordt geairbrusht met een eetbare laag van 24 karaat goud. Om het helemaal posh te maken wordt de donut afgewerkt met bladgoud. De luxedonut maken neemt zo'n twee uur in beslag.

Je betaalt al snel $100 (85 euro) voor eentje of $1200 (1000 euro) voor een doos met 12 stuks. Voor die prijs worden de donuts ook wel aan huis geleverd met de Rolls Royce. 

 

 

Check out the world’s most expensive doughnut ???? (Set your DVR for an ALL NEW Secret Lives of the Super Rich Thursday at 10pm on CNBC)

Een bericht gedeeld door Secret Lives of the Super Rich (@cnbcsuperrich) op

 

Door elvh