Ilse De Meulemeester: "Glenn is enkel geïnteresseerd in seks en geld"

Ilse De Meulemeester is nog steeds in een bitter gevecht over het hoederecht van haar zoon verwikkeld. Eerder werd zoontje Conrad aan vader Glenn toegewezen, maar daar neemt de ex-Miss België geen vrede mee.

Het weekblad Story kon de verdediging van Ilse De Meulemeester haar advocaat inkijken.

mgeysmans

Uit die verklaringen blijkt, dat ex-man Glenn er meerdere affaires op nahield, waarvan eentje met Joke van de Velde. "Toen Ilse aan kanker leed werd ze op geen enkele wijze bijgestaan door verweerder, die zijn vertier elders opzocht. Ilse moest vernemen dat Glenn op heterdaad betrapt was in zijn Bentley op de parking van Hotel Reserve met BV X, met wie hij naderhand zou bekennen gedurende een jaar een amoureuze relatie te hebben gehad."

Kanker

"Glenn is zijn vrouw slechts 2 keer per week komen bezoeken tijdens haar tijd in het ziekenhuis. Hij was steeds 'onbeschikbaar'. Naast tal van amoureuze perikelen vertoefde hij liever in het buitenland omwille van professionele activiteiten en persoonlijk vertier. In de periode waarin Conrad uitermate behoefte had aan een sterke ouder, op het ogenblik waarop zijn moeder zwaar ziek was, werd Conrad aan zijn lot overgelaten. In realiteit heeft Glenn nooit effectief voorzien in de opvoeding van het kind. Zo wilde hij Conrad pas 3 jaar na zijn geboorte erkennen en mochten Ilse en hun zoontje nooit op zijn adres worden ingeschreven. Hij heeft zich op geen enkel ogenblik een zorgzaam partner noch ouder getoond, zodat dit aantoont dat Conrad maar bijzaak is binnen zijn eigen leven dat draait rond seks en geld."

Epilepsie

Ook toen Conrad ziek werd en zijn motoriek volledig weg viel, was Glenn erg bot. "Hij verklaarde geen kind te willen met een helmpje, denkend aan epilepsie." Om Conrad gelukkig te houden voorziet Glenn hem momenteel van de duurste, meest extravagante cadeaus. Zo bezit Conrad ondertussen een oldtimer Ferrari, een reuzetrampoline, 2 Nintendo's, een laptop, Playstation, Wii, een iPod, iPad, een iPhone, … . "Het kind leert hierdoor niet te verlangen naar een geschenk. Hierdoor zal zijn persoonlijke vorming aangetast worden."

Niet te Missen

Meest Recent