Véronique Leysen: "Ik ben een jachtluipaard in bed"

De 25-jarige Véronique Leysen, actrice, Ketnet-wrapster en vriendin van radio- en tv-presentator Thomas Vanderveken, doet deze week in het weekblad Humo een boekje open over haar seksleven. "Ik ben een luipaard in bed." Een luipaard? "Zo'n dier laat zich zien aan zijn prooi, en gaat er dan razendsnel op af. Puur, niets te verbergen, je laat je vangen of niet. Geen valse verleider."

ibroeksteeg

Dat klinkt behoorlijk heftig, maar Véronique zegt dat het allemaal wel meevalt. Zo houdt ze niet van hardcore porno en knapt ze af op mannen die vuile praat verkopen in bed, of juist niets zeggen. "Mannen die je tijdens het vrijen totaal niet hoort. Dat je maar moet ráden wanneer ze klaarkomen!"

Dierlijk

De beste seks is volgens de wrapster seks waarbij beide partijen zin hebben, al geeft ze vlot toe dat vrouwen vaak geen zin hebben. "Omdat we emotioneler zijn. Daardoor hebben we meer kopzorgen, en die zitten ongeremd genieten in de weg. Ik denk ook dat wij vaak een dubbel gevoel hebben bij seks. Voor veel vrouwen is het iets dierlijks, iets waar vooral mannen zich graag aan overgeven. Ergens schrikt dat toch af.

Dat gezegd zijnde: naar het schijnt zouden vrouwen op hun seksuele hoogtepunt zijn rond hun dertigste. Het beste moet voor mij dus nog komen. Voor Thomas jammer genoeg niet, want mannen zitten al op hun hoogtepunt als ze achttien zijn."

Beeld: Photonews

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten