Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Weer een lid van beruchte rappersbende Raw13 opgepakt

Na een steekpartij in Gent, heeft de politie opnieuw een lid van de beruchte Torhoutse rappersbende Raw13 aangehouden. Raw13-lid Tibo M. stak iemand neer in Gent omdat hij te lang op zijn drugs moest wachten. Andere leden van de groep zitten al in de cel voor de dodelijke steekpartij van enkele weken geleden.

ikerremans

Tibo M. was dinsdag in Gent om drugs te kopen, maar omdat hij te lang buiten moest wachten, stak hij binnen een van de aanwezigen neer met een mes. Het slachtoffer liep verwondingen op aan de arm en moest geopereerd worden.

De dader, afkomstig uit Brussel maar wonende in Oostende, is nu aangehouden voor slagen en verwondingen. Vrijdag verschijnt hij voor de raadkamer in Gent.

Ondertussen zitten al acht leden van Raw13 in de gevangenis. Vijf leden zijn opgepakt voor de dodelijke steekpartij van twee weken geleden in Torhout. Twee andere leden verblijven al langer achter de tralies, respectievelijk voor bedreiging en zelfs voor moord.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent