Peuter Bryan die verdronk in regenton in Herselt overleden

De bijna tweejarige Bryan, die dinsdag verdronk in een regenton in een weekendzone in Herselt is donderdagmiddag overleden. De ouders van de kleuter zijn boos op de politie die volgens hen niet correct zouden gehandeld hebben.

jrosquin

In het bosrijke weekendverblijfgebied De Schrieken in Herselt wist Bryan, die in december twee jaar zou worden, dinsdag in de late namiddag uit het huisje van zijn ouders weg te glippen. Na een vergeefse zoektocht verwittigde de van oorsprong Aarschotse familie rond 18u de politie.

Teams van de politiezones Zuiderkempen en Neteland troffen het kindje wat later aan in een regenton in de buurt. Het lag op dat moment al geruime tijd in het water.

Even later kwam de ziekenwagen ter plaatse en werd de jonge Bryan gereanimeerd. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar hij donderdag uiteindelijk overleed.

Reanimeren

Kelly en Levi, de ouders van Bryan, zijn kwaad op de agenten die de jongen vonden in de regenton. Zij beweren dat de agenten hen verhinderden om hun zoon te reanimeren tot de hulpdiensten ter plaatse kwamen.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent