"Dit is de vader van Wendy Van Wanten haar zoon"

Jarenlang werd er gespeculeerd over de vader van Wendy's kind, Clément. Nu doet haar oudste zoon, Dylan Vanholme, alles uit de doeken. "Ik heb nooit anders geweten dan dat Danny de papa was."

mgeysmans

"Ik ben daar altijd van uitgegaan. Ik was natuurlijk niet bij de conceptie, maar dat Danny de vader is, strookt wel met mijn verwachtingen. Als ik naar Clément kijk, herken ik ook steeds meer van mijn stiefvader in hem. Het moet dus wel zo zijn dat Clément zijn zoon is", vertelt Dylan Vanholme in Story.

"Voor mij is Danny altijd de man in het leven van mama geweest. Naar de buitenwereld toe was Wendy Van Wanten vrijgezel, maar Iris was dat niet. Ik heb niet anders geweten dan dat mijn moeder en Danny een koppel waren. Tot de dag dat mijn stiefvader de strijd tegen kanker verloor. Die mensen waren verweven met elkaar. Eigenlijk waren ze als Nicole en Hugo. Ook altijd samen uit, samen thuis."

Geheim?

Waarom al die geheimdoenerij, wil het magazine Story weten. "Wendy Van Wanten was naar de buitenwereld toe een pin up, de zangeres met veel mannelijke fans. Enkel Iris was de vrouw van Danny. Toen Wendy, de eeuwige vrijgezel, plots zwanger was, moet mijn moeder besloten hebben om over de vader te zwijgen. Want waar moest die man plots vandaan komen?"

Lees ook: "Gaf prins Laurent opdracht carjacking Wendy Van Wanten?" "Véronique De Kock opgelicht door ex van Wendy Van Wanten""Ex en zoon van Wendy Van Wanten gaan meermaals op de vuist"Wendy Van Wanten: "Die engerd met zijn handen op mij: vreselijk!"

Niet te Missen

Meest Recent