Hanne Troonbeeckx is over Koen Buyse

Negen maanden na de breuk tussen Hanne Troonbeeckx en Zornik-frontman Koen Buyse heeft de Njam!-presentatrice een nieuwe vlam gevonden. Haar liefde voor eten vertaalt zich na haar job nu ook in haar liefdesleven, de gelukkige is namelijk restauranthouder Juri Deroye. Hij houdt in Zonhoven Eetcafé Sjiek open.

tandries

In een interview met het Belang Van Limburg bevestigt Hanne haar nieuwe relatie: "Het klopt dat Juri en ik een koppel zijn. Al is die nog erg pril." Ongeveer twee maanden geleden werden ze een koppel, maar de twee waren al lang daarvoor vrienden.

"Eigenlijk kende ik hem al langer. Met mijn vriendinnekes en familie kom ik dikwijls over de vloer bij Juri. We waren beiden alleen, en dan trek je al eens vaker met elkaar op. Ook al omdat we alle twee nogal onregelmatige uren hebben. Enfin, goeie kameraden waren we al, en dat is langzaam uitgegroeid tot meer", vertelt Hanne aan Dag Allemaal.

Het kersverse koppel blijft niet bij de pakken zitten: "Voor het eerst vier ik de feestdagen in het buitenland. Juri en ik brengen het jaareinde door in Thailand! Zalig genieten met ons tweetjes in een exotisch decor. Het eindejaar onder een zwoele zon en tussen de palmbomen, 't is eens iets anders, hé!"

Lees ook: Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse uit elkaar Moeder Hanne Troonbeeckx vecht tegen kanker Koen Buyse zingt over breuk met Hanne Troonbeeckx

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent