Pasgetrouwd en al uit elkaar: Steven Defour bedroog zijn vrouw

Amper anderhalf jaar geleden kreeg Steven Defour heel wat kwade reacties van fans toen hij zich voor alle camera's en kijklustigen op zijn grote trouwerij afschaduwde met grote paraplu's. Trouwen deed hij toen met zijn jeugdliefde, Irene Mbisdikis. En ook al was het huwelijk veelbesproken door de familie van Defour, toch leken de twee dolgelukkig. Tot nu, want Defour zou openlijk met zijn minnares pronken.

mgeysmans

Steven Defour zou zijn tweede kerst met zijn vrouw Irene niet samen hebben gevierd. Hij trok er liever op uit met zijn negentienjarige vriendin waarmee hij zo goed als alle feestdagen doorbracht. Volgens Story verbergt de voetballer zijn minnares dan ook niet langer, maar is de affaire al geruime tijd aan de gang. Irene zelf zou uit de lucht zijn komen vallen.

De affaire komt de man alvast duur te staan. Gisteren liet hij weten dat hij en Irene al enige tijd uit elkaar waren gegaan. "Verder willen we geen commentaar geven op ons privéleven", Twitterde de man. Het koppel was in totaal zeven jaar samen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: Stiefmoeder Defour: "Ik ken geen plattere vijg dan Steven!" Steven Defour wil "leugenachtige" ouders "nooit meer zien" "Zo kennen we onze Steven (Defour) niet"

Bekijk het fotoalbum: Steven Defour in beeld

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten