Véronique De Kock krijgt kraamvisite van ex

Véronique De Kock is vorige week bevallen van haar tweede zoon, Maximilien. Haar ex, Frank Slaets, is ook naar haar pasgeboren zoon komen kijken.

jlenaerts

Het is het eerste kind voor De Kock met haar vriend Fabien Gribaudo. Ze heeft al een zoon, de 8-jarige Sébastien, met Frank Slaets. Haar zoon was op vakantie met zijn vader toen ze beviel van Maximilien, maar dat kon de pret niet bederven. "Séba keek er zo hard naar uit om zijn broertje te zien. Aangezien we nog in het buitenland waren, konden we niet meteen naar het ziekenhuis. Maar gelukkig is Maximilien een dag voor onze terugkomst geboren en kon Sébastian dus de volgende dag al naar zijn mama", vertelt Slaets in TV Familie.

Sébastian is niet de enige die blij is met de gezinsuitbreiding, ook Slaets is blij voor zijn ex. "Ik ben gewoon mee op babyvisite geweest hoor. Dat was heel gewoon want ik heb nog altijd een goed contact met Véronique. Ik vind Maximilien een ongelofelijk mooi boeleke en Véro heeft een prachtige naam gekozen voor het kindje."

Lees ook: Véronique De Kock: "Zo verliefd op mijn nieuwe ster" Zwangere Véronique crasht tijdens woestijnrally De Kock: "Je bent écht dik, zegt hij dan"

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten