Linda Mertens (Milk Inc.): "Ik ben zwanger!"

Linda Mertens stelde een paar maanden geleden haar nieuwe vriend Bo voor, maar de liefde is blijkbaar zo groot dat de twee nu al een gezinsuitbreiding op stapel hebben staan. De Milk Inc.-zangeres is namelijk in blijde verwachting van haar eerste kindje.

mgeysmans

"We hebben bewust voor deze baby gekozen, maar dat het zo snel raak zou zijn? Neen dat hadden we niet verwacht. Gezien mijn leeftijd dacht ik dat het wel een jaar zou duren. De bevallingsdatum kon niet slechter vallen. Op 18 oktober staan we met Milk Inc. in het Sportpaleis. Ik heb het meteen aan Regi laten weten. Hij heeft beslist om het geplande concert uit te stellen. Ik hoop dat onze fans niet te hard teleurgesteld zullen zijn. Zelf ga ik het ook enorm missen. Het is altijd een mooie afsluiter voor we aan onze winterslaap beginnen. Maar nu heb ik wel iets anders om naar uit te kijken", aldus Linda in Story.

"Bo is klaar voor het vaderschap, maar ik hoop dat hij nooit het gevoel zal hebben dat hij iets gemist heeft omdat hij al vader wordt op zijn 29ste. Mannen veranderen vaak nog voor hun dertigste. In het weekend staat hij regelmatig achter de draaitafels, terwijl ik niet meer de behoefte heb om veel op stap te gaan. Als ik niet moet optreden geniet ik ervan om eens thuis of bij familie of vrienden te zijn."

"Mijn moedergevoel is geleidelijk aan gekomen. Het begon wel te kriebelen toen Regi en Filip, de producer van Milk Inc., vader werden. Ik heb er heel lang over nagedacht. Wat heb ik te bieden als moeder? Wat kan ik dat kind geven? Je zet niet alleen een kind op de wereld uit liefde voor je partner. Je moet er toch goed voor kunnen zorgen en er tijd voor hebben. Bo zei na een half jaar al dat hij kinderen wilde. Zijn ouders hebben al een kleinkindje waar hij dikwijls voor heeft gezorgd. Terwijl ik in mijn leven nog maar één pipipamper heb ververst. De kakapampers schrikken me nog af. De meeste mama's stellen mij gerust. Ze zeggen dat als het van je eigen kindje is, dat het dan niet zo erg is. Ik denk dat ik zoals Sam Gooris een wasknijper zal nodig hebben."

Mieke Geysmans

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent