De ring is van Homeless Tom

Tom Vandepoel heeft boekhouden gestudeerd, is vader van de 2,5 jarige Jill, heeft samen met zijn vrouw Stephanie een meubelzaak in Tessenderlo en weegt 95 kilo droog aan de haak.

ksleurs

BR>

Dat laatste is niet onbelangrijk. Als ‘Homeless Tom’ maakt hij stilaan naam in de wereld van het professioneel worstelen. Of catch. “Als de bel gaat in de ring, is het beest in mij los.” Dat beest treedt tijdens ‘Looi Feest’ voor eigen publiek op.

Het begon allemaal toen klein Tommeke uit Looi gebiologeerd Amerikaanse showcatch volgde. Tenminste toen dat nog op tv kwam. Op RTL.

“Veel te veel mensen denken dat het fake is. Choreografie. Ballet. In Amerika werkt men inderdaad vaak met die bigger than life-personages die vechten volgens afgesproken verhaallijnen. Het is er bijna een soap, ja. Wij gebruiken ook wel show, maar ik kan je verzekeren dat als we vechten in de ring dat het dan ook een echt gevecht is. De match zelf is sport, het spektakel errond, da’s show. De mensen mogen denken wat ze willen. Ik denk soms hetzelfde bij een boks- of voetbalmatch op tv. Ik daag iedereen uit om eens mee te komen trainen. Ik garandeer je dat dat voelt alsof je net uit een perte totale komt.”

Niet te Missen