"Stephanie heeft Guy ooit bedrogen met twee mannen"

Stephanie Clerckx, de vriendin van acteur Guy Van Sande, is geen onbeschreven blad. Zoveel is zeker. Sinds ze een paar keer aan de zijde van Patrick Lefevere werd gezien, doen allerlei verhalen de ronde.

ghouben

Stephanie werd twee weken geleden in Dag Allemaal opgevoerd als "vriendin" van wielerploegleider Patrick Lefevere. Maar haar echte doel zou Tom Boonen zijn, een man met centen. TV-familie pakt uit met getuigenissen van een vriendin, ene J.B. die liever anoniem wil blijven.

"Ze is niet geïnteresseerd in Patrick. Hij is maar een schakel in een groter plan, zo snel mogelijk een rijke, knappe en beroemde man aan de haak slaan," weet J.B.

Tom al gekust

Volgens een andere bron - dit keer zelfs geen initialen - die zeer dicht bij Stephanie staat hebben zij en Tom al romantische momenten beleefd, stelt TV-familie. "Ja, ze hebben elkaar al uitgebreid gekust.

En Guy? En Lore?

Als er een spat waar is van al deze inkt, dan zijn Guy en Lore daar de slachtoffers van. Volgens TV-familie is Guy al langer een slachtoffer: "Stephanie heeft hem al meermaals bedrogen met meerdere mannen. Niet lang voor hun eerste verjaardag dook ze met twee mannen de koffer in."

Aangeboden door onze partners