© GW

Uitzonderlijke bieren in speciaal glas

26 bieren op vat tijdens uniek bierfestival

Op zaterdag 30 en zondag 31 mei vindt in en rond Taverne Rufferdinge een bierfestival plaats. Uitbaters Hilda en John zijn niet aan hun proefstuk toe, ze organiseren het festival voor de vierde keer. Er zullen 26 bieren van ’t vat getapt worden.

Dirk Lambrechts

Bij deze bieren is er een speciale oude Geuze Tilquin. Verder kan je genieten van het bier Waterloo, naar aanleiding van de herdenking van tweehonderd jaar slag bij Waterloo. Waterloo tripel en Waterloo Double kan je er in een uitzonderlijk kader drinken.

Hilda en John pakken uit met oppers als West Coast Ipa, gebrouwen door brouwerij St-Feuillien, Kwaremont blond, Sint-Bernardus extra, Lupulus Fructus, Ename cuvee rouge, Bush Amber, waarvan ze ambassadeur zijn en vele andere bieren. Hilda en John zijn ook fier op hun vijfde label van ambassadeur van Orval.

Voor zij die tussen al deze uitgelezen bieren hun gading niet vinden is er deze keer zelfs een cava-bar voorzien. Voor de kinderen is er een springkasteel met speciale gast.

Bij het bierfestival hoort zoals jaarlijks een exclusief verzamelglas. De organisatoren van Rock Landen zetten zich eveneens in tijdens dit bierfestival. Ook biersteker Karl Dimbour zorgt er jaarlijks voor dat dit festival mogelijk blijft.

Wanneer: zaterdag 30 mei vanaf 15 uur en zondag 31 mei van 14 tot 22 uur.

Waar: Taverne Rufferdinge Molenbergstraat 6.

Niet te Missen