© Francis Croes

Schoonheidssalon Maison Ann-Sophie opent haar deuren

Maison Anne-Sophie opende zopas de deuren van haar schoonheidssalon aan het Kerkplein 17 in Kortessem. Je kan er vandaag vrijdag en morgen zaterdag, tijdens de opendeur telkens van 13 tot 18 uur een kijkje gaan nemen. Wij hadden een gesprek met de bevallige Anne-Sophie Houwaer.

Francis Croes

Anne-Sophie: “Mijn eigen beauty studio is altijd een kinderdroom geweest en deze wordt nu eindelijk werkelijkheid dit ook door de kracht die ik krijg van mijn zoontje Pierre-Beau, hij is mijn bron van inspiratie. In 2007 studeerde ik af als schoonheidsspecialiste in Hasselt. Ik heb nadien nog wat andere jobs gedaan maar mijn passie ben ik nooit uit het oog verloren. Ik bleef steeds op de markt uitkijken naar nieuwe schoonheidsproducten. Ondertussen ben ik 27 jaar geworden en voel ik me klaar om de volgende stap te zetten en zo mijn eigen ervaring door te geven aan andere artiesten en klanten. Mijn 2,4 jaar oud zoontje Pierre-Beau is hierbij mijn drijfveer. Het zit ook wat in de familie mag ik zeggen. Mijn oudere zus Stephanie runt eveneens een schoonheidssalon ‘Bella Dita’ in Kortessem. Zij gaat weldra aan de slag in Wellen Ik werk samen met Fabrice Condemi voor de permanente pigmentatie, hij is de beste over heel de wereld en wordt vaak gevraagd in New-York etc. Zo leer ik nieuwe technieken aan. Vermits ze in Amerika vaak een stapje voor zijn, zorg ik dat dit allemaal ook heel snel tot bij ons.”

Je kan bij Maison Ann-Sophie terecht voor het hele concept: gelaats- en lichaamsverzorgingen, semi-permanente en permanente make-up, laserontharingen, massages, beauty adviezen, ... Maar ook voor leuke accessoires en eventueel een flesje Champagne, Prosecco of wijn. Deze drankartikelen bied het salon te koop aan in samenwerking met Toni Etneo. Verder zijn er leuke arrangementen en formules. Bruidjes en hun entourage worden ontvangen onder het thema: ‘Your way to a perfect weddingday’, m.a.w. aldus Anne-Sophie: “Maison Anne-Sophie is waar stress verdwijnt en schoonheid verschijnt”.

Voor meer info: Maison Anne Sophie Kerkplein 17 A 3720 Kortessem 0489/82.55.30 info@maisonannesophie.be

Niet te Missen