Voordracht ‘Islam en wij’

‘De Islam en wij’ is het thema van een voordracht vandaag, maandag 9 januari, in het kader van de seniorenacademie van Okra Trefpunt 55+ en het Davidsfonds Herk-de-Stad/Rummen. De voordracht vindt om 14 uur plaats in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad

Luc Weyens

Gastspreker is Kerim Koytaviloglu. Islamleraar Kerim Koytaviloglu, geboren en getogen in Genk, geeft momenteel islamles in het secundair onderwijs in Hasselt. Het thema is actueler dan ooit. Hoe kunnen we ons een gefundeerde mening vormen over de Islam? Want vaak is ons idee erg ongenuanceerd. Waardoor zijn er zoveel extremistische groeperingen en wat stelt IS voor? Welke zijn de raakpunten tussen christendom en Islam? … Het zijn vragen waarop Kerim eentwoord wil geven.

De voordracht vindt plaats in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad. Ze vangt aan om 14 uur. Deelnameprijs: 5 euro voor leden van Okra of Davidsfonds, 8 euro voor niet-leden (incl. koffie en versnapering tijdens de pauze). Info: magdamertens@proximus.be, tel. 013 55 20 95.

Niet te Missen