© *

© *

Zo brengen onze BV's hun vakantie door

Ook bekende Vlamingen genieten tijdens de zomer van een welverdiende vakantie. Vooral Ibiza is populair bij de binnenlandse sterren, maar ook Frankrijk is een topper. Wij zetten hun mooiste vakantiekiekjes op een rij.

vwh

Jeroen MeusDe 'Dagelijkse Kost'-chef geniet met zijn gezin van een vakantie op Ibiza en plaatste een mooi kiekje op zijn Instagram-pagina van zichzelf en zoontje George bij een prachtige zonsondergrang.Josje Huisman en Kevin JanssensJosje Huisman en haar lief Kevin Janssens genieten van zon en avontuur in de Franse Ardèche en aan de Côte D'Azur. Geen luxehotel voor de twee tortelduifjes: zij proeven van het leven op de camping.

Pieter Loridon Pieter Loridon is al jaren een trouwe gast op het Spaanse eiland Ibiza, al gaat hij er niet enkel om te feesten. Ook een wandeling in de natuur behoort tot zijn vakantie-activiteiten.Showbizz BartDe bekendste reporter van het land bleef in België, meer bepaald in het Ardennendorp Massembre. Daar bracht hij een bezoek aan het Kazou-kamp. Dat hij het daar naar zijn zin had, blijkt uit de vele foto's die hij deelde op Twitter.Tanja DextersDe ex-miss België Tanja Dexters vertoeft ook graag op Ibiza met haar vriend en hun dochtertje Valentina. De blondine heeft zelfs accessoires die haar liefde voor het eiland in de kijker plaatsen. Dexters was trouwens tijdig terug in het land om een weekendje Tommorowland mee te pikken.Christoff en Kobe Ilsen Christoff mag dan wel een Vlaamse charmezanger zijn maar hij houdt evenzeer van pompende beats op Tomorrowland, net zoals presentator Kobe Ilsen.Koen BuyseGeen beats of feesteilanden voor Koen Buyse die we kennen van Zornik. Hij ging met een paar vrienden fietsen in Frankrijk. Hun grootste verwezenlijking? De beklimming van De Col du Tourmalet.Kate RyanKate Ryan trad begin deze zomer op in Corsica. Zij en haar team maakten van de gelegenheid gebruik om volop te genieten van het prachtige Franse eiland.

Evi Hanssen De presentatrice is dolblij dat ze op vakantie is. 'Stoefen met mijn geweer. En mijn zonnebril. En mijn bikini. Dat mag. Want op vakantie. #helemaalniksdoen#selfie#socialmediagestoef#vakantie', schreef ze bij zit zomerse kiekje op Instagram. Waar ze is, schreef ze er niet bij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten