© Stefan HOUBRECHTS

Rommelmarkt en straatfeest Rozenstraat hopen op stralend zonnetje

Het is nu al de 18de keer dat de Rozenstraat-buurt de handen in mekaar slaat voor het organiseren van hun straatfeest. Aansluitend is ook de garageverkoop en rommelmarkt al toe aan de 5de editie.

Stefan HOUBRECHTS

Doel van het straatfeest is om de fijne contacten tussen al de buren, jong en oud, te onderstrepen en te belonen met een gezellig samenzijn rond de barbecue in de feesttent. Dat is en blijft de rode draad doorheen het straatfeest, want ook de ex-bewoners en familieleden zijn hartelijk welkom. Meer nog: een reikende hand naar nieuwe inwoners van de straat en buurstraat Groenstraat is vaak een eerste stap naar nieuwe contacten en mekaar beter leren kennen.

Aansluitend organiseert de inwoners van Rozenstraat ook al de 5de uitgave van hun garageverkoop en rommelmarkt. Dit om de gezellige, mooie straat, met haar gezelligheid en openheid onder de bewoners, extra in de picture te zettenHet is bijna niet te geloven, maar al de 4 vorige edities hebben ernstig last gehad van de slechte weersomstandigheden. Regen gooide elk jaar roet in het eten. Maar dit jaar is een extra stand met eitjes voor de clariskes voorzien, waardoor het eindelijk eens volle-bak zal worden. Vijfde keer…goede keer… want de meer dan 50 standplaatsen zijn immers al bijna allemaal volzet.

Op zaterdag 30 augustus van 8u tot 14u kan iedereen terecht in het idyllische Rozenstraatje (bewegwijzerd) om te kuieren, te snuisteren en koopjes te doen, met een koud of warm drankje erbij in de plaatselijke feesttent.Voor de enkele resterende standen en meer info, gelieve op voorhand contact op te nemen met de organisatie : Stefan Houbrechts 0474/624974

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen