© rr

Vriend van Ann Van Elsen: ‘Zelfs nadat we gekust hadden, bleef ze twijfelen’

Ann Van Elsen (34) en haar vriend Filip De Snoeck (50) zijn al ruim twee jaar een koppel, maar hun relatie begon niet in de beste omstandigheden. Voor het eerst praten Van Elsen en De Snoeck samen over hun relatie in ‘Dag Allemaal’

skn

Ann en Filip werden een aantal jaren geleden zowat in elkaars armen geduwd. Maar geen van beiden had toen echt zin in een relatie. ‘Geen sprake van’, dacht ik eerst’, zegt De Snoeck aan Dag Allemaal. ‘Ann was acht jaar getrouwd geweest, ik was pas acht uur vrijgezel.’

‘Elke, een goeie vriendin van mij, kende Filip al langer en ze vond hem een ideale liefdeskandidaat voor mij’, zegt Ann Van Elsen. ‘Maar ik was daar nog niet klaar voor, ik was nog in de rouw na mijn breuk met Gunter. Ik kwam amper buiten, maar ik moest van Elke’, zegt Van Elsen.

Toch was er bij de eerste ontmoetingen tussen Ann en Filip niet direct sprake van een ‘vonk’. ‘Maar Elke bleef maar aandringen bij Ann en mij. Uiteindelijk gaf ze mij Anns nummer, met de opdracht haar een berichtje te sturen’, zegt Filip De Snoeck aan Dag Allemaal.

In het begin mocht Filip enkel smsen naar Ann. ‘Ik vroeg haar of ik niet eens kon bellen, maar dat mocht niet. In haar gevoelswereld was bellen op dat moment te intiem.

Maar op een dag was ik het gewoon beu en heb ik Ann gewoon gebeld’, zegt Filip. Daarna duurde het nog enkele maanden alvorens het koppel met elkaar op date ging. ‘Die avond hebben we voor het eerst gekust, maar zelfs daarna bleef Ann nog twijfelen’, zegt Filip. Hij heeft veel geduld moeten hebben met Ann. Maar ze zijn nu al twee jaar samen en ‘als Filip op zijn knie gaat voor mij, zal ik ‘ja’ zeggen’, aldus Ann Van Elsen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten