© Lisette Merken

10 jaar Neos Hoeselt luisterrijk gevierd

Neos Hoeselt bestaat dit jaar 10 jaar. Dat wilde men in Hoeselt niet zomaar laten voorbijgaan. Er moest en zou gefeest worden.

Lisette Merken

Vrijdag 4 december was ‘het’ te doen: 145 Neossers arriveerden - fijn uitgedost - bij hun sponsor WPC Hoeselt. Jeanne Worms, voorzitster van Neos Limburg, Marleen Thijs, stafmedewerkerster, alsook afgevaardigden van de Neos clubs ‘uit de geburen’ - met name Bilzen en Riemst - vereerden Neos Hoeselt met hun gewaardeerde aanwezigheid.

Een hapje en een drankje om in de stemming te komen, en vervolgens ging het richting feestzaal. Om die entourage te beschrijven komen we woorden te kort; wij houden bij stijlvol en betoverend mooi. Iedereen werd ruim voorzien van spijs en drank, maar, … een jubileum is vaak ook synoniem van huldigen; inderdaad, ook nu was dat het geval.

Huidig voorzitster van Neos Hoeselt - Sylvia Thoelen - bedankte het eerste bestuur ludiek en gevat. Stefan Scherpenberg, ex-voorzitter en medeoprichter van Neos Hoeselt, en Jean Vrancken, voorzitter tot verleden jaar, ontvingen een zilveren Neos decoratie. Beiden konden dat zeer appreciëren.

René Maene, oprichter en bezieler van Neos Hoeselt, én gedurende 10 jaren onafgebroken actief als secretaris en bestuurslid, werd voor zijn tomeloze inzet bedankt met een oorkonde en een lijvig fotoboek met een 100-tal foto’s van ‘René in al zijn facetten’ en van de Hoeseltse Neos activiteiten door de jaren heen (met dank aan huisfotograaf Freddy Hamal). Neos stafmedewerkster, Marleen Thijs, speldde René eveneens een zilveren Neos decoratie op. Weet dat René geglunderd heeft!

Het 2-mans orkest The Evergreens zorgde voor sfeervolle muziek tijdens het eten, later op de avond werd het uitbundiger. De beentjes werden losgegooid op de dansvloer, en menig twintiger kan nog wat leren van de danskunsten van de 50-plussers. De sfeer zat er goed in, op naar de volgende 10 jaar!

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen