© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

Hoeselt start campagnemaand over borstkanker met lezing van Prof. Patrick Neven

Donderdag 22 september was Prof. Patrick Neven te gast in Hoeselt voor een interessante lezing over borstkanker. Met een opkomst van maar liefst 65 personen kunnen we van een succes spreken. Niet alleen Hoeselaren maar ook mensen uit o.a. Bilzen, Tongeren en Riemst waren aanwezig!

Mira Breban

Gemeenschapscentrum Ter Kommen stond donderdagavond volledig in teken van Borstkankerpreventie.Als blikvangers waren er de banner en de pop-up toren 'Laat naar je borsten kijken' van LOGO Limburg. Verder verleende de Bibliotheek van Hoeselt haar medewerking door een kleine boekenstand te voorzien betreffende het thema borstkanker.Deze stand werd aangevuld met gratis infoflyers van Provincie Limburg en de Stichting tegen Kanker.

Hoogtepunt van de avond was natuurlijk de boeiende lezing van Prof. Patrick Neven. Als gynaecologisch oncoloog van het Multidisciplinair Borstcentrum Gasthuisberg Leuven, wist hij zijn publiek zeker te boeien. Ook op hun vragen wist de professor duidelijke antwoorden te geven.

Na de lezing werden de mensen uitgenodigd voor een praatcafé met een drankje en gezonde versnaperingen.Een succes want mensen bleven nog wat nababbelen en ervaringen werden uitgewisseld.

De ploeg van het OCMW-Dienstencentrum kan tevreden terugblikken op een meer dan geslaagde activiteit.

Niet te Missen