© Jeffrey Gaens

© Jeffrey Gaens

© EPA

Simon Mignolet opent koffiebar in Sint-Truiden

Doelman Simon Mignolet, echtgenote Jasmien Claes en broer Wouter Mignolet starten in Sint-Truiden een horecazaak. De naam Twentytwo Coffee is een knipoog naar het rugnummer 22 van Simon bij zijn club Liverpool en bij de Rode Duivels. Het is ook meteen de eerste keer dat de voetballer investeert in een onderneming waar hij het gezicht van wordt. Simon Mignolet stelt de nieuwe zaak in de Gazometerstraat in zijn thuisstad Sint-Truiden dinsdag voor.

vrs

“De opening volgt dan in de komende weken. In de zaak zullen voetbal en sport nooit veraf zijn”, zegt broer Wouter, die nog niet alle kaarten op tafel wil leggen. “Het is inderdaad de eerste keer dat Simon in een onderneming investeert. Het wordt geen café met een tap, maar een koffiebar met een heel breed assortiment om mee te nemen. Naast koffie serveren we ook broodjes en dergelijke. Maar alles ga ik natuurlijk nog niet verklappen. Het is de bedoeling dat we de zaak ook naar andere locaties kunnen uitrollen als het een succes blijkt.”

Tegenover de nieuwe zaak zijn begin deze week de werken voor de bouw van de Gazometersite gestart maar daar ziet Mignolet niet meteen graten in. “Een werf betekent ook veel werknemers die dorst en honger hebben”, lacht Wouter. Of Simon ook zelf veel in de zaak zal staan? “Achter de toog zal je hem natuurlijk niet zien, maar als hij in Sint-Truiden is, zal hij zeker regelmatig binnenspringen.”

Niet te Missen