© VTM

Daarom wil Chris Van den Durpel niet meespelen in ‘Tegen de Sterren op’

Het zou een evidentie zijn, want acteur Chris Van den Durpel is een meester in typetjes en imitaties. In ‘Chris en Co’ speelde hij jarenlang talloze bekendheden na. Toch speelt hij liever niet mee in Vlaanderens populairste imitatieprogramma ‘Tegen de Sterren op’, verklapt hij aan Dag Allemaal.

ehu

Van Jambers over Herman Brusselmans tot Marléne de Wouters: geen bekend gezicht was vroeger veilig voor Chris Van den Durpel. De meesterimitator is tegenwoordig op VTM te zien in ‘Allemaal Chris’. Dat programma bevat enkel typetjes: klassiekers als Kamiel Spiessens en Firmin Crets, maar ook enkele nieuwe verschijningen. En, opvallend: geen BV-imitaties.

Die laat hij liever over aan de ploeg ‘Tegen de Sterren op’, vertelt hij in het weekblad. “Ik vind het geen uitdaging meer om mensen na te doen. Veel leuker om zelf iemand te creëren”, vertelt de acteur. Hij werd wel meermaals gevraagd om de ploeg te vervoegen, maar weigerde keer op keer. “Het is een toffe bende jonge mensen. Laat hen maar hun eigen ding doen”, besluit hij.

Niet te Missen

Meest Recent