© MNM

Limburgers bewegen hemel en aarde voor tickets uitverkocht Ed Sheeran-concert

Drie dagen en evenveel volle brandstoftanken heeft het hem gekost, maar het is gelukt: Sam Van Hool (21) uit Attenhoven (Landen) mag op 5 april samen met zijn vriendin Kaya (19) naar het uitverkochte Ed Sheeran-concert in het Sportpaleis. Radiozender MNM, die de wedstrijd organiseerde, heeft de winnaars bekendgemaakt. Net als het koppeltje mag Jorien Szkudlarski uit Peer naar het concert, inclusief meet & greet.

mce

Hoewel het concert in een razendsnel tempo uitverkocht was en heel wat mensen die voor hun computer hadden gekampeerd teleurgesteld moesten afdruipen, organiseerde MNM een wedstrijd. De opzet was om op een creatieve manier met de hashtag #metsheeran de nationale pers te halen. Zowel het koppeltje als Jorien sleepten alsnog twee duotickets uit de brand.

20-tal kastelen bezocht

Sam haalde zijn inspiratie bij Sheerans nummer ‘Castle on the Hill’. Vervolgens spendeerde hij maar liefst drie volle dagen en evenveel volle brandstoftanks om een 20-tal kasteellocaties te bezoeken. Vervolgens nam hij een selfie met telkens een kasteel op de achtergrond én een letter in de hand. De uiteindelijke collage las: “Ed Sheeran, my girlfriend really wants to meet you.” “Het was gekkenwerk, maar voor de liefde van mijn leven had ik het over”, aldus de Landenaar in een reactie.

© Facebook

Winkelkarquiz

Ook Jorien Szkudlarski uit Peer wilde toch kosten wat het kost binnenraken in het Sportpaleis én kans maken op een exclusieve meet & greet met haar idool. Vanuit het Limburgse Peer reed ze helemaal naar Stabroek om mee te doen aan de Winkelkarquiz van Iedereen Beroemd. En dat lukte: ze verscheen met de hashtag #metsheeran in de hand en zal de datum 5 april 2017 niet meer uit haar hoofd kunnen weren.

© MNM

Niet te Missen

Meest Recent