Hij vertelde zijn kleine broer dat hij op mannen valt, de reactie van het ventje is goud waard

De Britse vlogger Oliver Potter (20) heeft een bijzondere video opgenomen met zijn vijfjarig broertje. Daarin vertelt hij aan de kleine Alfie dat hij op mannen valt. Het antwoord van het kereltje doet over de hele wereld harten smelten.

In het filmpje polst Oliver naar de mening van zijn broertje over de liefde. “Als je een mama bent en je wil verliefd worden op een papa. Dan doe je dat gewoon”, zegt Alfie. Daarna vraagt de vlogger wat hij ervan zou vinden als grote broer ooit met een man trouwt. “Als je met een man trouwt, dan zal het zo cool zijn”, zegt de jongen. “Ik zag een film waarin een man verliefd was op een andere man en iedereen vond het cool. Liefde is liefde”, luidt zijn antwoord. De video, die in drie dagen tijd al bijna een half miljoen keer is bekeken, leidt tot laaiend enthousiaste reacties.”Dit is het schattigste dat ik ooit heb gezien”, staat er onder meer.

In een reactie aan de Britse krant The Mirror legt Oliver uit waarom hij het filmpje wilde maken. “Ik wil aan mensen tonen dat niemand te jong is om te begrijpen dat liefde gewoon liefde is. Ik hoop dat deze beelden mensen de moed geeft om te communiceren met hun vrienden, familieleden, kinderen of wie dan ook. Sinds Alfie weet dat ik homo ben is hij even lief als anders. Hij vertelde zelfs aan zijn vriendjes dat ik met een man zal trouwen”, klinkt het.

Door vwh