© Laure Roussel

OCMW levert feestelijke maaltijd aan huis tijdens Week van de Smaak

Tijdens de Week van de Smaak legde het OCMW de klanten van de thuisdienst Warme Maaltijden extra in de watten. Naast een feestelijk driegangenmenu kregen ze voor de gelegenheid ook een zakje met pralines. Een initiatief dat duidelijk gesmaakt werd!

Laure Roussel

Eddy Vandenbosch, OCMW-voorzitter: “Het OCMW levert per week ongeveer 100 maaltijden aan huis over heel Landen. De mensen die warme maaltijden bij ons bestellen, zijn meestal ouderen voor wie het omwille van gezondheidsredenen steeds moeilijker wordt om zelf te koken. Daarom vinden we het belangrijk om ook deze klanten eens een extra attentie te geven.”

Dorien Peetersille, coördinator warme maaltijdbedeling: “We proberen onze klanten uiteraard altijd een goede service aan te bieden. De keuken van woonzorgcampus Oleyck staat borg voor dagverse driegangenmenu’s. Ze kunnen van maandag tot zaterdag bij ons terecht voor de levering van een warme maaltijd aan huis. Op vraag kunnen aangepaste maaltijden, bijvoorbeeld voor diabetespatiënten, voorzien worden. En als ze een van de hoofdgerechten niet lusten, kunnen ze ook een alternatieve maaltijd bestellen.”

Niet te Missen