© DBA

Hoe rijk is Gert Verhulst nu echt? “Geen 10 miljoen euro op mijn bankrekening”

Hoe rijk is Gert Verhulst? Veel Vlamingen vragen zich af hoe veel de Studio 100-baas op zijn bankrekening heeft staan. Verhulst zelf spreekt duidelijke taal tijdens een podcast met Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee: “Mensen denken dat ik bij de rijkste mensen van België hoor, maar dat is in de verste verte niet waar. Ik heb geen 10 miljoen euro op mijn bankrekening staan als mensen dat zouden denken. Mijn rijkdom? Dat is iets heel relatief, hé!”

mrra

Elke week zoeken Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee naar de 10 vragen die mensen zichzelf het meest stellen over een bekende Vlaming. De top 10 van de zoekopdrachten op Google leggen ze voor aan de mensen. Deze keer was het dus de beurt aan Gert Verhulst.

Geen 10 miljoen op bankrekening

‘Had je 10 miljoen wat zou jij dan doen?’ Het liedje van Samson & Gert blijkt minder toepasselijk te zijn dan heel wat mensen dachten. Gert Verhulst heeft immers geen 10 miljoen euro op zijn bankrekening staan, zo zegt hij. “Mijn rijkdom is heel relatief, hé! Heel mijn kapitaal of mijn vermogen zit vooral in Studio 100 en de verschillende parken.”

Toch komt hij niets tekort. “Ik ben iemand die een zeer rijkelijke wedde heeft vanuit mijn bedrijf waardoor ik niets tekort kom, maar ik weet niet wat mijn werkelijke waarde is. Dat zal ik pas weten de dag dat we het hier verkopen. Ik heb alles wat ik wil en ik ben heel tevreden op financieel vlak, maar in vergelijking met heel veel mensen, ook in Vlaanderen, stel ik heel weinig voor.”

Droomvilla

Het geld op zijn rekening is dan misschien minder dan de meeste mensen zouden denken, Gert Verhulst woont samen met zijn vrouw Ellen Callebout wel in een droomvilla in het West-Vlaamse Oostduinkerke. “Ik ben 10 jaar geleden in dat huis verzeild geraakt op een feestje samen met onder andere Wendy Van Wanten en ik was zo onder de indruk dat ik dacht: als ik ooit echt mijn droomhuis koop, dan is het dit. Een paar jaar later kwam ik het echt per toeval tegen op Immoweb en dan heb ik het gekocht.”

Een geweldige keuze, zo vindt hij nog steeds. “Ik woon er ongelooflijk graag, dit is mijn droomhuis en dat wist ik van de allereerste keer dat ik daar binnenkwam. 10 jaar geleden leek het huis totaal onbereikbaar en was het een soort van utopisch huis, vooral qua prijs dan.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten