© Isopix

Ex-Miss België Brigitta Callens gaat trouwen

Ex-Miss België Brigitta Callens (37) gaat trouwen met een zekere Andy. Dat maakte ze zelf op Facebook bekend en dat werd door haar nu ook bevestigd aan TV Familie. Ze zou eindelijk rust gevonden hebben na een turbulent liefdesleven.

flb

Brigitta Callens liet enkele jaren geleden de schijnwerpers achter zich en ging zich concentreren op haar carrière als yogalerares. Het is blijkbaar bij het beoefenen van die passie dat ze Andy leerde kennen. Dat gebeurde naar verluidt al in 2010 en de twee zouden sinds 2015 dan ook verloofd zijn. Ze hebben duidelijk geen haast om in het huwelijksbootje te stappen, want ondertussen zijn we alweer twee jaar later.

In een reactie aan TV Familie laat Callens weten dat ze "perfect gelukkig" is in de liefde en met haar bestaan in de luwte. Dat hoeft ook niet te verbazen, want de ex-Miss België kende een stormachtig liefdesleven en had onder meer relaties met Zillion-baas Frank Verstraeten, chef-kok Sergio Herman en tv-maker Peter Boeckx. Ze was eerder ook al getrouwd met architect Juul Vanleysen.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten