Astrid Coppens klaar voor kinderen: “Die geluksbaby mag er komen”

Bron © Story

Foto: ISOPIX

Het gaat goed met Astrid Coppens (34). Vorige maand won de tv-persoonlijkheid de rechtszaak tegen haar ex-man John Bryan na meer dan twee jaar procederen. In Story verklapt Astrid dat zij en haar echtgenoot Bram klaar zijn voor een baby en babbelt ze over haar eerste filmrol in ‘Verborgen Verlangen’.

Astrid trouwde op haar 22ste met John Bryan, maar spijt van dat huwelijk heeft ze - ondanks het slopende proces - niet. “Want ik heb daar veel uit geleerd”, vertelt ze in Story. “Het enige waarvan ik misschien spijt heb, is dat ik zo jong getrouwd ben. Ik was amper 22. Maar ik heb ook veel gelukkige momenten gekend in die periode.”

Haar filmdebuut ‘Verborgen Verlangen’ lokte eind 2017 amper kijkers naar de bioscoop. “Uiteraard vind ik dat jammer, maar toch heb ik geen spijt van die rol. Ik ben trots op het eindresultaat”, klinkt het. De kritiek op haar acteerprestaties laat ze niet aan haar hart komen. “Dat kwetst, maar ik lig er niet wakker van. Het is ook nooit mijn droom geweest om actrice te worden.”

Nu het proces achter de rug is, zijn Astrid en haar man Bram helemaal klaar voor een baby. “Ik wilde niet zwanger worden in zo’n ongelukkige periode in mijn leven. Maar nu dat voorbij is, mag die geluksbaby er komen.”

Door ehu