Stefano uit ‘Komen Eten’ kookt voor Boef: “Dat is geen slechte jongen”

Genkenaar Stefano (18), die begin vorig jaar ‘Komen Eten’ op stelten zette met uitspraken over de Kempen, parelhoenfilet en Nederlanders in België, beleefde gisteren een speciale avond. Hij kookte voor Boef. De Nederlandse rapper ligt onder vuur voor vrouwonvriendelijke uitspraken, maar “hij is een goede kerel” volgens Stefano.

Op Nieuwjaarsdag noemde de Nederlandse rapper Boef de vrouwen die hem een lift gaven “kechs”, oftewel hoeren. “Wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur ’s ochtends, met jongens?”, vroeg hij zich af in een video. De uitspraken lokten vele verontwaardigde reacties uit en Boef werd gebannen op verschillende festivals en radiopresentatoren weigerden zijn nummers nog te spelen.

Maar Boef gaat ondertussen rustig voort met zijn leventje. Vorige week werd hij nog in Genk gespot vooraleer hij naar een luxueus ‘schrijverskamp’ in de Ardennen afzakte.

“Normale jongen”

Gisteren had de Nederlandse rapper blijkbaar wel zin in wat lekker Italiaanse eten en dus nodigde hij Stefano uit om voor hem te komen koken. Die zag dat wel zitten, ook al moest hij twee uur rijden naar diens villa. Het was een rustige avond, zo vertelt Stefano. “Ik heb lekker voor hem gekookt en hij was heel content. Daarna hebben we nog rustig wat gepraat, maar niet over de recente gebeurtenissen. Boef is gewoon een normale jongen en echt geen slechte kerel”, aldus de Genkse kok.

En hoewel Stefano niet al te lang kon blijven, “ik moest deze ochtend ook gewoon weer gaan werken bij mijn rijdende pizzabar”, heeft hij toch duidelijk genoten van de avond. “Het was heel plezant, ik vond het echt fijn”, glundert hij.

Voor de liefhebbers: op het menu stond pizza en pasta met scampi.

Door neac