Sarah Jessica Parker: “Het afgelasten van de derde ‘Sex and the City’-film doet nog altijd pijn”

Bron © Daily Beast, RTL

Foto: AFP

Het annuleren van de derde ‘Sex And The City’ film heeft niet alleen de fans teleurgesteld. Ook hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, beter bekend als Carrie Bradshaw, heeft naar eigen zeggen erg geleden onder het nieuws.

In een interview met de Amerikaanse nieuwswebsite Daily Beast laat de actrice haar emoties de vrije loop. “Ik ben nog altijd verbaast hoe diep het annuleren van de derde film mij vandaag nog steeds raakt. Het derde deel werd net voor de geplande opnames afgeblazen en dat heeft er bij mij behoorlijk ingehakt.”

De film werd naar verluidt geannuleerd omdat Kim Cattrall, die de flirterige Samantha vertolkte, buitensporige eisen stelde. De blondine ontkende later de beschuldigingen in een interview. “Ik heb nooit buitensporige eisen gesteld en toch beschouwt iedereen mij nu als een diva.. Al een jaar voor de opnames heb ik de producers vriendelijk afgewezen. Ik begrijp Sarah haar probleem niet.”

Sarah Jessica Parker: “Het afgelasten van de derde ‘Sex and the City’-film doet nog altijd pijn”
Foto: EPP / REPORTERS

Om een moddergevecht te voorkomen, besloten Parker en haar adviseurs niet meer te reageren op de rel. Tot nu. “Voor de rest van de wereld is ‘Sex And The City’ een nietszeggend onderwerp maar ik zat erin verstrikt en ik wilde niets liever dan reageren. Ik heb verschillende e-mails om mijn woorden te staven, notulen van gesprekken met advocaten, noem maar op. Maar ik kreeg steeds het advies om te zwijgen, om te voorkomen dat het helemaal uit de hand liep.”

Ondanks dat de filmplannen al een tijdje begraven zijn, doet het Parker nog altijd pijn. “Het doet zelfs veel pijn. Het verandert de manier waarop mensen naar de serie kijken en het verandert mijn eigen belevenis als ik er zo over praat.”

Door lla