Halfzus Meghan Markle smeekt haar om vergiffenis en hoopt alsnog op huwelijksuitnodiging

Bron © Daily Mail, Mirror

Samantha Grant - Meghan Markle en prins Harry

Dat niet iedereen even hoog oploopt met de kersverse verloofde van prins Harry bleek al voor de verloving. Samantha Grant (53), de halfzus van actrice Meghan Markle, maakte in het verleden al enkele venijnige opmerkingen aan het adres van Markle en schreef zelfs een boek. Toch hoopt Grant dat Markle haar kan vergeven en dat ze uitgenodigd wordt op het huwelijk van het jaar.

De relatie tussen de halfzusjes is sinds 2004 bekoeld. Toen Grant via de tabloids vernam dat de Amerikaanse actrice een relatie had met de Britse prins spaarde ze haar kritiek niet. Onder meer in de Britse krant ‘The Mirror’ haalde ze een paar keer venijnig uit naar haar halfzusje. “Meghan is oppervlakkig en egoïstisch. Ze gebruikt haar connecties om hoger te klimmen op de sociale ladder en met een prins kan ze eindelijk haar grote droom waarmaken.”

Onlangs nog begreep Grant niet waarom Meghan 75.000 dollar (zo’n 62.000 euro) aan een jurk uitgaf terwijl ze weigert haar vader, die met financiële problemen kampt, te steunen. De ruzie zat Grant zelfs zo hoog dat ze een boek schreef dat binnen enkele weken zal uitkomen.

Teleurstelling

Maar nu, 5 maanden voor het huwelijk, wil Grant zich maar wat graag verzoenen met haar wereldbekende halfzusje. “Ik heb inderdaad een boek, ‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’, geschreven maar dat is niet gericht aan Meghan. Het boekt gaat voornamelijk over sociale percepties en de manier waarop mensen in hokjes geduwd worden. Daarmee wil ik op geen enkele manier naar mijn halfzus verwijzen.”

Of Samantha een uitnodiging zal krijgen voor het huwelijk van het jaar is nog niet duidelijk. “Ik weet het niet. Ik weet niet hoe ze zal reageren op mijn boek. Er verschenen zoveel tegenstrijdige berichten over de inhoud dat het moeilijk is om daardoor te kijken.” Toch zal Grant bijzonder teleurgesteld zijn als ze niet uitgenodigd wordt. “Ik zou liegen als ik zeg dat het mij niet kan schelen. Het zou pijn doen om geen deel te mogen uitmaken van haar speciale dag. Als ik uitgenodigd word, zal ik er zijn voor haar. Het is haar beslissing.”

Het is overigens niet de eerste keer dat Samantha openlijk haar hand uitsteekt naar Markle. Eind 2017 publiceerde de Britse krant Daily Mail al een interview met Grant waarin ze hoopte dat haar zusje haar ooit kon vergeven. Of Meghan haar halfzusje opnieuw in de armen zal sluiten, is voorlopig koffiedik kijken.

Door lla