Wil je een (vakantie)job in Plopsaland? Dan moet je op deze originele manier solliciteren

Heb je altijd al willen werken in één van de Plopsa-pretparken? Dan is dit je kans. Het bedrijf is op zoek naar heel wat arbeidskrachten, waaronder liefst 1.750 jobstudenten. Solliciteren doe je op een uiterst originele manier. Kandidaten worden immers uitgenodigd voor een gesprek op de Bloemenmolen, de Glijbaan of zelfs in het Ballenbad in Mayaland, de indoorzone van Plopsaland De Panne.

“De sollicitatiespeeddates op de houten achtbaan Heidi The Ride van afgelopen jaar waren een schot in de roos”, klinkt het in een persbericht. “Gezien de vele positieve reacties, zowel van sollicitanten als van diverse specialisten en arbeidsbureaus, besloot Plopsa om opnieuw sollicitaties af te nemen in een unieke pretparkomgeving.”

“Dit jaar organiseren we de gesprekken in Mayaland, de indoorzone in Plopsaland De Panne die de hele krokusvakantie geopend is. Sollicitanten kunnen onze recruiters trachten te overtuigen tijdens een gesprek op de Bloemenmolen, de Glijbaan of zelfs in het Ballenbad”, vertelt HR Directeur Niko Parmentier. “Het grote voordeel hiervan is dat het allereerste contactmoment op een bijzonder vlotte en ontspannen manier verloopt, heel anders dan in een formeel kennismakingsgesprek. Op die manier leren we de sollicitanten echt kennen én weten we zeker dat ze over de nodige dosis funfactor beschikken.”

1.750 jobstudenten

Er staan momenteel heel wat vacatures open bij Plopsa. “Hierbij gaat het deels over vaste functies, maar vooral over seizoensmedewerkers en in de eerste plaats over jobstudenten” zegt Parmentier. “Zo zijn we voor Plopsaland De Panne en het waterpark Plopsaqua nog op zoek naar maar liefst 1.750 jobstudenten.”

Studenten of andere potentiële medewerkers met interesse kunnen zich steeds inschrijven via www.plopsajobs.be. Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen via team@plopsa.be.