Zo geraak je als KRC Genk-fan aan tickets voor de bekerfinale

Foto: Photo News

KRC Genk plaatste zich vorige week ten koste van KV Kortrijk voor de finale van de Croky Cup. Die wordt op zaterdag 17 maart om 20.45 uur gespeeld in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Blauw-wit krijgt, net zoals tegenstander Standard, 20.000 tickets ter beschikking. Hoe die tickets aan de man worden gebracht, ontdek je hier.

Abonnees van KRC Genk krijgen voorrang tijdens de ticketverkoop. Zij kunnen hun kaartje op twee manieren bekomen:

  1. Je kan je abonnement tot maandag 19 februari binnenbrengen bij een van de Genkse supportersclubs. Zij doen dan de rest. Een overzicht van de supportersclubs vind je op de website van het OSV.
  2. Je kan je tickets ook kopen in de ticketshop in de Luminus Arena. Die is van zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart dagelijks geopend van 10 tot 20u. Op vertoon van een actief abonnement kan je telkens één ticket kopen.

Abonnees met één of meerdere business seats ontvangen eerstdaags een persoonlijke uitnodiging per post om hun tickets te kopen.

Geen abonnee?

Wie geen abonnee is, kan zich registreren op de wachtlijst van KRC Genk. Als er kaarten over zijn, krijgen de mensen op de wachtlijst de kans om deze kaarten te kopen. “We krijgen maar 20.000 tickets en zullen dus jammer genoeg niet alle supporters een ticket kunnen aanbieden”, klinkt het bij de club.

Supportersbus

KRC Genk is de thuisploeg in de finale en kreeg daardoor tribunes 1 en 2 toegewezen. De club raadt fans aan om de verplaatsing met een supportersbus te maken. Wie toch zelf met de auto naar Brussel trekt, kan parkeren op parking Park. "Méér nieuws over het fandorp en andere praktische info volgt later", luidt het.

De ticketprijzen vind je hier:

Zo geraak je als KRC Genk-fan aan tickets voor de bekerfinale
De plattegrond van het Koning Boudewijnstadion met daarnaast de ticketprijzen voor de fans van KRC Genk. Foto: KRC Genk
Door tomas