Thomas Buffel stelt nieuwe vriendin voor op Instagram

Foto: Instagram

Geen betere dag om mijn nieuwe vriendin voor te stellen aan de wereld, dan Valentijn. Dat moet Thomas Buffel vanochtend gedacht hebben, en dus voegde hij meteen de daad bij het woord. Na het afscheid van zijn echtgenote Stephanie begin 2017, lijkt de KRC Genk-kapitein weer gelukkig.

“Twee keer Valentijn vandaag, voor een engel in de hemel en een engel hier op aarde”, schrijft de kapitein van KRC Genk. “Eer het verleden, omarm de toekomst. Altijd twee engelen aan mijn zijde: Stephanie en Annabel Vandebroek”, gaat hij nog verder.

Buffel leerde zijn nieuwe vriendin kennen via de school van zijn twee zoontjes, zo vertelde hij eind vorig jaar toen hij zijn biografie uitbracht. “Maar de dame die ik heb leren kennen, is in ieder geval wel iemand aan wie ik houvast heb, bij wie ik terechtkan met vragen en met wie ik dingen kan delen waar ik niet direct een antwoord op heb. Bijvoorbeeld als het over de kinderen gaat. En dat voelt fijn”, vertelde hij toen over hun prille relatie in onze krant.

In januari 2017 verloor Stephanie, de echtgenote van de voetballer, de strijd tegen kanker. Buffel moest alleen door, samen met hun twee zoontjes Fausto en Maceo.

Door neac