Hoogzwangere vrouw komt op weg naar ziekenhuis om bij ongeval

Bron © BELGA

Foto: .

In Beloeil, in de provincie Henegouwen, is een hoogzwangere vrouw omgekomen bij een frontale aanrijding. De vrouw stond op het punt om te bevallen en was met haar partner op weg naar het ziekenhuis van Aat.

De jonge vrouw stond op het punt om te bevallen en was met haar partner op weg naar het ziekenhuis van Aat. De wagen van het koppel botste plots echter frontaal op een ander voertuig. “De 23-jarige vrouw uit Péruwelz overleed zeer kort na het ongeval ter plekke”, zei zondag Vincent Baert, substituut-procureur des Konings van het parket Doornik-Bergen. “Ook haar ongeboren baby kon niet meer worden gered.”

De partner van het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht en verkeerde zondagavond nog in kritieke toestand. De bestuurder van de tweede auto raakte slechts lichtgewond.

Omstandigheden onduidelijk

Het tragische ongeval deed zich voor rond 1.35 uur in de nacht van zaterdag op zondag in Ellignies-Sainte-Anne, een deelgemeente van Beloeil. “Over de precieze omstandigheden van de frontale aanrijding is er nog geen duidelijkheid. Dat moet het verdere onderzoek uitwijzen”, aldus nog substituut-procureur Baert.

Door gjs