Veranderde Beyoncé nu van nagellak tussen twee liedjes door?

Foto: Isopix

Op Twitter was er de afgelopen dagen heel wat te doen over de nagellak van Beyoncé. Zo werd Queen B voor even een nog goddelijker status toegedicht omdat ze er in geslaagd zou zijn om op Coachella tussen twee liedjes door van kleur van nagellak te veranderen. Buzzfeed kon echter uitvissen wat er werkelijk aan de hand was.

Droeg Beyoncé tijdens haar optreden op Coachella nu zwarte of zilveren nagellak of beide? Het is een vraag die Twitter op zijn minst tot 24 uur na het festival in de ban had gehouden. Heel wat fans van de popster dachten dat ze tijdens twee liedjes door van kleur veranderd was omdat ze op sommige beelden te zien was met glitternagellak en ze op andere beelden dan weer gitzwart waren.

Nu blijkt echter dat de beelden met de glitternagellak, die Beyoncé zelf op Instagram deelde, afkomstig zijn van de generale repetitie. Wie goed kijkt, ziet op die foto's namelijk helemaal geen publiek staan. Voor het optreden zelf koos ze voor de zwarte versie en dat bleef ook zo gedurende de hele show. 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

 

Door flb