Pukkelpop pakt uit met nieuw afterparty-concept: “Een alternatief voor de beats”

Foto: Sven Dillen

Hasselt -

Festivalgangers die de benen even willen losschudden kunnen zich al jaar en dag uitleven in o.a. de Dance Hall en de Boiler Room. Nu voegt Pukkelpop daar ook Underground aan toe, een gloednieuw afterparty-concept voor de fans van ‘De Gitaar’.

Elke avond, na het einde van de headliner in de Castello-tent, kunnen festivalbezoekers die op zoek zijn naar “een alternatief voor de beats” er tot vier uur ’s morgens terecht. “Met Underground richten we ons specifiek naar de Pukkelpoppers die houden van alternatievere rock”, klinkt het bij Chokri Mahassine . “Zij krijgen vanaf nu hun eigen feeststek in de Castello-tent. Hard gaan op The Strokes, meebrullen met Arctic Monkeys, vuist in de lucht bij een Britpopanthem, luchtgitaar bij een metalclassic of de pogo inzetten op de Ramones? Het kan en mag allemaal.”

De organisatie maakte meteen ook al de line-up van dj’s bekend. Zo zullen Studio Brussel-presentatoren Stijn Van de Voorde en Bram Willems respectievelijk woensdag en zaterdag Underground openen en sluiten. Donderdag en vrijdag staan Eppo Janssen en Goe Vur In Den Otto achter de draaitafel.

Pukkelpop 2018 is van woensdag 15 augustus tot en met zaterdag 18 augustus op de festivalweide van Kiewit, Hasselt. Alle info via www.pukkelpop.be.

Door lmas