TREND. Een ring met koninklijke allures

IG: ravit_mahalal_art_jewelry / anat_rajwan_jewelry

De zegelring is hip. Je ziet het sieraad met (gegraveerd) plaatje vaak aan de vingers van royals, onder wie prins Charles, maar er hoeft geen blauw bloed door je aderen te stromen om er zelf mee uit te pakken. Zo draag je het populaire en uiterst fotogenieke juweel in stijl.

Of je nu voor een kleine of grotere zegelring gaat: het juweel trekt sowieso de aandacht. Je houdt het subtiel met één ring aan een vinger. Op Instagram blijkt de pink de favoriete vinger, maar niets houdt je tegen om de klassieke toer op te gaan en voor de ringvinger te kiezen.

TREND. Een ring met koninklijke allures
Foto: IG: bronjewelry / pulseritamia / Pinterest

Is subtiel niet aan jou besteed, maar rock-’n-roll wel? Draag dan Johnny Depp-gewijs meer dan één zegelring aan de hand, of zelfs meer dan één aan dezelfde vinger. Dat laatste is allesbehalve praktisch, maar oogt heel stoer. Zeker in combinatie met een andere trend: een piepkleine tattoo.

TREND. Een ring met koninklijke allures
madeofjewelry / dxherz jewelleryhannah Foto: IG:

Als je voor meerdere ringen gaat, draait alles om mixen en matchen. Een vintage-exemplaar van je oma met enkele bijpassende nieuwe sieraden geven maken een eclectische look helemaal compleet. Bekijk hieronder een selectie sieraden - die misschien een veroveren op je verlanglijstje voor Kerstmis…

TREND. Een ring met koninklijke allures
Versace - 229,95 euro / ring met zwarte zegel - 50 euro - Bol.com / effen ring - Zara - 9,95 euro / set van drie ringen ‘Erase’ - Zalando - 15,95 euro / zegelring met leeuw - Diamanti per Tutti - 120 euro
TREND. Een ring met koninklijke allures
Ziehier pins Charles en zijn trouwring, een zegelring, aan zijn linkerpink. Foto: ISOPIX
Door vwh