Van witloof tot schorseneren: zo vinden kinderen groenten lekkerder
Kinderen en groenten, het is geen evidente combinatie. Maar als de Belgische groentechef Seppe Nobels zich ermee moeit, kunnen jongens en meisjes zelfs de moeilijkere smaken appreciëren. “Het is belangrijk om je te verplaatsen in hun leefwereld. Wat eten ze graag? Koekjes, chips? Daarom is het soms goed om de groenten krokant te laten”, zegt hij aan Danira Boukhriss in het Eén-programma ‘Over Eten’. Het bittere witloof viel matig in de smaak, maar er werd wel van gegeten dankzij de mooie presentatie met rode biet en besjes, de gefrituurde schorseneren met wortelmayonaise was waren een schot in de roos.
vwh
Bekijk
Hoofdpunten
Verdacht overlijden van tachtiger in Heers: drie familieleden vrijgelaten
Steeds meer mensen wrappen hun keuken: “Het is een stuk goedkoper”
Poetin kwaad over Britse “nucleaire” tankgranaten voor Oekraïne, maar één detail vertelt hij niet
Vrijdag opnieuw stakingsacties bij De Lijn na zware agressie in Genk
Man krijgt pv omdat foto op zijn rijbewijs niet meer op hem lijkt: “Was al vijftig jaar oud”
LIVE RODE DUIVELS. Aanvoerder De Bruyne: “Er is wel wat veranderd met deze nieuwe coach”