© Jeroen Hanselaer, Belga

Zo reageert Lynn Wesenbeek op de relatie van haar dochter met Jens Dendoncker

Voormalig ‘VTM nieuws’-anker Lynn Wesenbeek heeft op Instagram gereageerd op de relatie van haar dochter Lauren Versnick met Jens Dendoncker, presentator van ‘Hoe zal ik het zeggen?’. De twee verschenen donderdagavond samen op de rode loper van de uitreiking van de MIA’s.

ehu

“Hopelijk hangt deze sjarel onze living niet vol verborgen camera’s”, schrijft Lynn Wesenbeek op Instagram. Ze postte er vrijdagavond een foto van haar dochter Lauren Versnick (24) samen met Jens Dendoncker (28), presentator van het verborgencameraprogramma ‘Hoe zal ik het zeggen?’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Donderdagavond bevestigde Dendonker de relatie aan onze redactie toen hij samen met Versnick op Mia’s werd gespot. Op de vraag hoe hij het thuis uitgelegd kreeg dat hij op de rode loper stond met Lauren, zei Jens: “We kunnen ons niet langer verstoppen. We dachten: fuck it, we gaan gewoon”. Dat bleek geen grapje, want Jens bevestigt dat hij “dolverliefd” is op Lauren, die achter de schermen werkte van ‘Hoe zal ik het zeggen?’.

BEKIJK HIER ONZE VOLLEDIGE TV-GIDS