Wolvin Naya deelt avonturen via Instagram: “Kzeg zo van ‘jo alpaca’s wa make?’”

Foto: IG nayadewolf

De wolven in Limburg zorgen voor heel wat beroering. Er wordt veel gezegd en geschreven over hen, hun doen en laten wordt op de voet gevolgd. Dat kan nu ook via Instagram want wolvin Naya heeft een account aangemaakt waar ze haar avonturen in onze provincie deelt. Wie er achter het profiel zit, wil ‘Naya de wolf’ liever niet kwijt. Maar de maker uit Eksel wil op deze manier “de negatieve sfeer rond de wolven doorbreken en op een ludieke manier in een positiever daglicht plaatsen”.

Eerder deze week werden er drie alpaca’s doodgebeten in Peer. Opnieuw wijst alles in de richting van een wolvenkil. Als we de Instagrampagina van Naya de wolf mogen geloven, kunnen we er zelfs zeker van zijn. Zo schrijft de wolvin over die bewuste nacht het volgende op haar pagina:

“Dus ik zware nachtdienst gehad weetge, veel kilometers gemaakt enzo. Kom ik in Peer drie alpaca’s tegen in een wei. Kzeg zo van “jo alpaca’s wa make?”, zegt die ene van “meh zijt gij nie die Naya de wolf?”. Ik zeg “jazeker was uw probleem?” Komt die aan da hek groot doen. Ik zeg “kijk alpaca nie fokke zware nacht gehad”. Weet ge wa die toen zeg?? “Meh vanneweek 3 schapen dood gebeten gij, laffe immigrant”. Dus ik van “jong palettekop, ik ben ‘t inheemse soort van ons twee he, voorwa staat ge achter draad denk ge, pannekoek”. - “Ja moogt ge blij om zijn anders had ge al lang petse gehad” En mee dat die da zeg tuft die in mijn gezich. Enja als ge in mijn gezich tuft dan flip ik altijd he..”

Wie het profiel verder uitspit, ontdekt dat de wolvin in verwachting is. Zo staat er ‘mommy to be’ in de biografie. Wie benieuwd is naar meer avonturen van Naya, kan de wolvin volgen via instagram.

Wolvin Naya deelt avonturen via Instagram: “Kzeg zo van ‘jo alpaca’s wa make?’”
Foto: IG Naya de wolf
Door hvv