Paashaas deelt cadeautjes uit bij vzw Share & Care Bilzen

Foto: David Stulens

Bilzen - De Bilzerse vzw Share & Care organiseerde een week voor Pasen, op zaterdag 13 april in de Pabilo haar jaarlijks paasdeelplein.

Vele kindjes waren present om een blik op te vangen van de paashaas, die dit jaar in levende lijve aanwezig was en voor elkeen wat lekkers bij had. Een van de bezoeksters, M. Daniels, had zelfs gezorgd voor een mandje dat de paaseitjes warm hield. Het mooiste was echter het warme gevoel dat je krijgt bij het aanschouwen van al die lachende en gelukkige gezichtjes. “Daar doen we het voor”, zeiden de vrijwilligers van de vzw in koor. Er werden ook twee prijzen uitgeloot en die gingen naar de winnaressen, Nicole Thewis en Rita Vanhex.
De vzw wilde graag nog alle sponsors en donateurs bedanken, alsook het gemeentebestuur van Bilzen dat aanwezig was in hoofde van burgemeester Bruno Steegen en schepen van o.m. sociale zaken en armoedebestrijding, Veerle Schoenmaekers (zie foto). Zij waren onder de indruk van deze organisatie en onthouden vooral de dankbaarheid van de vele bezoekers. De burgemeester vindt het super dat een handvol vrijwilligers hun vrije tijd op wil offeren om hun medemensen te helpen. “Dit is echt een voorbeeld van een warm Bilzen”, besloot hij.

Door David Stulens