Open Hart Maasmechelen organiseert eerste pastadag

Maasmechelen - Zaterdag 18 mei vond de eerste pastadag van Open Hart Maasmechelen plaats in het wijkcentrum van Boorsem.

Open Hart Maasmechelen bestaat uit zes vrijwilligers met eenzelfde doel, het bezorgen van een onvergetelijk kerstfeest voor mensen, gezinnen, en kinderen die kerstavond alleen doorbrengen of het door omstandigheden financieel moeilijk hebben.

Elk jaar verzorgt Open Hart MM op kerstavond voor 150 personen een gratis kerstmaaltijd, gekoppeld aan een bezoek van de Kerstman en allerlei leuke optredens en muziek.
Dit jaar vindt de vijfde editie plaats van dit kerstfeest! Een avond waar gelijkwaardigheid, respect en een open warm hart voor iedereen centraal staan.

Om dit kerstfeest te kunnen realiseren, heeft Open Hart MM voor de eerste maal een pastadag georganiseerd. De eetdag was ontzettend geslaagd. We zijn de vele bezoekers ontzettend dankbaar voor hun komst en steun aan het project. Graag ook een woordje van dank aan alle vrijwillige helpers en personen voor het vertrouwen en het toedragen van een warm hart aan het project.

Als kers op de taart kreeg Open Hart MM onverwacht bezoek van Carla Ferraris van de organisatie ‘Just 4 fun Charity’. Jaarlijks houdt dit team een fuif, waarbij de opbrengst wordt geschonken aan goede doelen uit Maasmechelen en omstreken.
Open Hart MM kreeg vanuit deze organisatie een cheque aangeboden van 1.000 euro Een complete verrassing die zorgde voor een geweldig steuntje in de rug voor het kerstfeest.

Door Veerle Jacobs