Femma Neeroeteren viert zeventigste verjaardag

Foto: Elsa Swennen

Maaseik - Tijdens het voorbije lentefeest vierde de vereniging haar 70-jarig bestaan in het cultureel centrum van Neeroeteren.

De voorzitster heette iedereen welkom. Uit haar toespraak: “Zeventig jaar geleden hebben mensen het aangedurfd de Femma-afdeling te stichten in onze parochie. Vandaag denken wij met vreugde terug aan de stap die toen gezet werd. Het was een klein begin maar stilaan groeide de afdeling omdat vele anderen in beweging kwamen en het werk verder gezet hebben. Wij zijn dankbaar voor wat er doorheen vreugde en pijn, doorheen inzet en hard werken is geschied. Vandaag is het feest.”

Dan kon het feest beginnen. Er was gezorgd voor een driegangenmenu. De ontspanning werd verzorgd door de ‘Vrouwen van Grimme’ (dames van Opgrimbie). Zij voerden enkele sketches op en brachten een geweldige ‘playbackshow’. Niemand minder dan Pavarotti, Petula Clark, Corrie Conings en nog vele anderen zongen hun grootste hits.

Een dikke proficiat aan de huidige bestuursploeg voor dit prachtig feest. We wensen hen nog veel succes met de toekomstige activiteiten.

Door Elsa Swennen