Femma-Rekem viert lentefeest in Country en Western stijl

Lanaken - Met country en western als centraal thema werden de leden van Femma-Rekem uitgenodigd om in aangepaste kledij naar het jaarlijks lentefeest te komen in O.C. Kleinveld. Om aan deze oproep kracht bij te zetten, werd hieraan een wedstrijd gekoppeld: de best verklede 'cowgirl' maakte kans op een leuke prijs.

Na het welkomstaperitief volgde het openingswoord van de voorzitster met aansluitend het traditioneel bezinningsmoment. Vervolgens werd aan tafel geschoven voor een typisch 'western buffet' met typische cowboygerechten zoals chili con carne en hamburgers. Een tiental dames waagde zich op de dansvloer en presenteerde enkele countrydansen die ze bij een eerdere Femma-activiteit geleerd hadden. Als dessert was er een stukje “metselkoek”. De winnares van de verkleedwedstrijd was Gert Gerets, die beloond werd met een mooie cactus. De avond werd besloten met een tombola waarbij tal van leuke prijzen werden verloot.

Meer info: Heleen Vleugels, Ambiorixlaan 38 te 3621 Rekem - Tel. 089/71.39.65 (na 18 uur) of via heleenvleugels@hotmail.com

Door Heleen Vleugels