Torenlawijt en Kioskkafee brengen sfeer

Diepenbeek - Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli vond het gezellige en gratis dorpsfestival Torenlawijt plaats met een licht gewijzigde formule.

 Op vrijdagavond kwamen de rockers aan hun trekken met onder andere A Bear Called Panda, The Krakin’ Kellys, Coverband The Juliets en de Eagles Road. Op zaterdag was er de familiedag met Wamaki's, Cliff Willy en zijn podiumboys, David Vandyck, Chakie Jam en als absolute topper een concert van de beroemde Abba-tributeband Abba GOLD, wat ook veel jeugdig volk tot enige beweging bracht.

Nieuw was ook het Kioskkafee aan de andere kant van de toren. Hier was het in tegenstelling tot het plein een stuk stiller. In de Silent Discobar kon je met een koptelefoon op luisteren naar of dansen op je favoriete muziek. Ook kon je bij het Kioskkafee genieten van burgers, tapas, ijsjes, muziek en kunst, helemaal in de sfeer van het Parijse Montmartre. Als verrassing zorgde de kok van dienst voor gratis heerlijk bereide mosseltjes aan de festivalbezoekers. Van sfeer, gezelligheid en ambiance gesproken.

Door jean_pierre valkeneers