© Lambert Vandesande

© Lambert Vandesande

Neos start het nieuwe werkjaar

Neos Kinrooi heeft het nieuwe werkjaar op gang geschoten. Aan uittredend voorzitter Annie Vanlaar werd hulde gebracht voor haar achtjarig voorzitterschap. Daarna werd de nieuwe voorzitter Marleen Linssen voorgesteld.

Lambert Vandesande

Op 3 september waren 75 Neosleden present in dorpshuis De Belder in Ophoven voor de algemene ledenvergadering. Uittredend voorzitter Annie Vanlaar werd gehuldigd met een zilveren speldje, een oorkonde, bloemen en een lekkere fles wijn. Vanuit de zaal klonk een warm applaus voor Annie en haar echtgenoot Mathieu. Daarna was er de voorstelling van de nieuwe voorzitter Marleen Linssen.

Het nieuwe werkjaar 2019-2020 heeft weer heel wat mooie activiteiten in petto met lezingen, wandelingen, fietstochten, danslessen, feesten, eendaagse en meerdaagse reizen. Een overzichtelijke folder hiervan is aan de leden aangeboden. De reis naar Wenen van 23 tot en met 28 september, kreeg een extra Cissy voorproefje gebracht door Thea. Na het gezellig tafelen met kaas- en vleesbuffet, samen met een lekker glaasje, was het tijd om huiswaarts te keren, met de wetenschap dat we elkaar binnenkort op een of meerdere activiteiten zeker weer gaan zien.

Niet te Missen