Dag van de sportclub in basisschool De Wissel Opitter

Bree - Vind je een sportclub leuk en ontspannend? In gezelschap is het nog veel aangenamer. In een sportclub word je optimaal begeleid om het maximum uit je inspanningen te halen. Het maximum aan resultaten, én aan plezier.

Van 1 - 30 september 2019 vindt de 11e editie plaats van de 'Maand van de Sportclub'. Met deze actie wil Sport Vlaanderen de clubs en hun werking in de kijker plaatsen. Alle sportclubs worden opgeroepen om heel de maand hun deuren te openen voor het publiek. Bedoeling is om te laten zien, door middel van gratis initiaties, demonstraties, enz. hoe goed je sportclub wel bezig is en vooral hoe leuk het er wel is. Op woensdag 18 september was er dan “de dag van de sportclub.”
Ook onze kinderen kwamen op deze dag in hun sporttenue naar school. De verscheidenheid van de sporten kan u bewonderen op de groepsfoto. Toch ook nog een bedankje aan alle vrijwilligers van deze sportclubs die zich belangeloos inzetten voor de hobby van onze kinderen. Jullie verdienen een dikke pluim!

Door Peter Vangeloven